Voksenbasen dk dianalund genbrugsplads

voksenbasen dk dianalund genbrugsplads

en tilladt totalvægt på maksimalt.500 kg med tilhørende trailer har adgang til genbrugspladserne. Husk at Aflever dit affald i klare sække på din genbrugsplads! Adresse Information, genbrugsplads, dianalund Genbrugsplads Åbningstider, dianalund Genbrugsplads: Industri Vest 15 4293 Dianalund, telefon nummer. XX of XX reviews Flere bedømmelser Du kan sætte en boks med dine bedømmelser på din egen hjemmeside.

Videos

Diana Kruger Naked And Rough Sex Action. voksenbasen dk dianalund genbrugsplads Du kan også finde Åbningstider og flere Informationer om Genbrugspladser. Her kan du som privat eller erhvervsdrivende komme af med dit affald, hvorefter det bliver behandlet med henblik på videst mulig genanvendelse. Brug Klare Sække på Genbrugspladsen. Containerne er altid markeret med navn, og hvis man er i tvivl, bør man spørge den pladsansvarlige om råd. Søndagsåbent, fra og med den første søndag i april til og med den sidste søndag i oktober (begge dage inkl.) har genbrugspladsen søndagsåbent. Alle kan nu tage dem med hjem.

Kommentarer (1)

  1. voksenbasen dk dianalund genbrugsplads siger:

    Fra og med den f rste. Dianalund Genbrugsplads bningstider Mandag:.00.00 Onsdag:.00.00 Torsdag.. Hjemmesideansvarlig Jacob Thygesen: [email protected] dianalund..

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *